Kennismaking

In 2002 ben ik, Marjo Derks, gestart met mijn pedicurepraktijk OPTIMAHANDenVOET in Twello. Naast pedicure ben ik opgeleid tot verpleegkundige en heb een aantal jaren ervaring opgedaan in een praktijk voor podotherapie.

In januari 2006 heb ik de basisopleiding Podologie en Praktijk afgesloten en mag ik me Voetkundig adviseur noemen. Sinds juni 2009 ben ik gediplomeerd MEDISCH PEDICURE.

Recent heb ik enkele aanvullende cursussen gevolgd:

  • “Opleiding Dermatologie voor Pedicures, Podotherapeuten en Podologen”
  • “Vaardigheidstraining in de diagnostiek van voetschimmel en nagelmycose”
  • “Orthesiologie”
  • “Opleiding risicovoet, diabetische voet: richtlijnen, anamnese, onderzoek en screening (oa doppler voet-vaatonderzoek)”.
  • “Zie ook opleidingen”

Ik stel hoge eisen aan de kwaliteit van mijn handelen. Daarom worden alle voeten van diabeten en reumapatiënten tenminste 1 keer per jaar uitvoerig aan een onderzoek onderworpen. Hierdoor worden potentiële problemen snel opgespoord en eventueel doorverwezen naar huisarts of podotherapeut. Samenwerking met huisartsen, diabetesverpleegkundigen en podotherapeuten behoort tot mijn standaard.

Een pedicure behandeling voor diabeten wordt, in verband met mijn opleidingen, afhankelijk van uw zorgverzekeraar vergoed.

OPTIMAHANDenVOET is toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers.

Ruime parkeerfaciliteiten zijn aanwezig op eigen terrein.

Graag nodig ik u uit bij mij in de praktijk. Hiertoe kunt u een telefonische afspraak maken (0571-274028).

Praktijkadres >

Marjo Derks - Bockting

Marjo Derks - Bockting